• Helpt je lichaam bij alcohol afbraak
  • Snel weer nuchter met KG-2
  • Je lichaam gezuiverd van afvalstoffen
  • Fris en fit binnen enkele uren

55% sneller nuchter dan normaal

Je kunt nu stevig drinken en wakker worden zonder een centje pijn. Uitgaan, dansen, feesten en beesten. Soms ga je net iets te ver en heb je meer gedronken dan eigenlijk goed voor je is. Slap in de benen, luidruchtiger dan normaal en een beetje draaierig in je hoofd. Je weet nu al dat het morgen niet makkelijk zal zijn om op te staan.

Veel gedronken?

KG-2 helpt om alcohol sneller uit het bloed te filteren. Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers van KG-2 55% sneller nuchter zijn dan personen die het niet gebruiken.

Tip!

Neem na inname van alcohol voor de nachtrust 4 รก 6 capsules KG-2. Je zult de volgende dag minder beroerd wakker worden dan normaal.

img/hatethisfeeling.jpg

"KG-2 heeft mij veel geld bespaard. Ik ga altijd met de auto naar mijn werk in Amsterdam en op vrijdag zitten we nog weleens gezellig na. Zonder dat ik er erg in had, had ik een paar wijntjes te veel op en iedereen weet dat rijden en alcohol niet samen gaat en natuurlijk erg dom is, maar ik had de auto zaterdag nodig en ik raakte daardoor lichtelijk in paniek. Mijn collega Jan raadde mij aan om KG-2 uit voorzorg te gebruiken en je zult het niet geloven ik werd aangehouden en blazen, gelukkig niets aan de hand. Of het nou aan KG-2 lag of niet ik ben er blij mee en zorg dat ik altijd een pakje bij me hebt."

Bedankt KG-2, Groeten Nick."