• Helpt je lichaam bij alcohol afbraak
  • Snel weer nuchter met KG-2
  • Je lichaam gezuiverd van afvalstoffen
  • Fris en fit binnen enkele uren

KG-2 anti-kater pil.

De werkzame stof in KG-2 is asparagine. De werking van deze stof is een puur chemische werking, bij de afbraak met enzymen van een molecuul alcohol. De enzymatische alcohol afbraak gebeurt in een enzymcyclus. Naast de normale afbraak van alcohol in het lichaam, kan KG-2 dus de afbraak versnellen. KG-2 heeft een aantoonbare werking voor het versnellen van deze afbraakcyclus. Het lichaam heeft stoffen vergelijkbaar met asparagine en ook wat asparagine zelf op voorraad maar als er teveel alcohol opeens moet worden afgebroken dan is een aanvulling erg handig en helpt het de afbraak te versnellen. KG-2 zorgt dus dat je geen last meer hebt van een kater, maar ontlast je lever ook bij de afbraak van alcohol in het lichaam.

Situaties waar KG-2 is geadviseerd

Aanbevolen gebruik

Neem tijdens of na consumptie van alcohol 4 tot 6 pillen met voldoende water. Neem niet meer dan 6 pillen per 24 uur.

Ingrediënten:

Ingrediënten per capsule: 700 mg asparagine

Waarschuwingen

Product veiligheid

Volgens de Health Advisory Council is een dosis van 6 capsules per dag (4.2 grammes) toegestaan, een dosis van 12 capsules (8.4 gram) zal niet leiden tot een stijging van asparagineconcentratie in het plasma, noch zal er een waarneming van bijwerkingen zijn. (bron: Safety of amino-acid suppletion report; Health Advisory Council 1999-06)

Anti-kater tip

Neem na consumptie van alcohol 4 tot 6 capsules KG-2 voordat je naar bed gaat. KG-2 zal de afbraak van alcohol stimuleren tijdens het slapen.