• Helpt je lichaam bij alcohol afbraak
  • Snel weer nuchter met KG-2
  • Je lichaam gezuiverd van afvalstoffen
  • Fris en fit binnen enkele uren

55% sneller nuchter dan normaal

KG-2 filtert de alcohol razendsnel uit je bloed. Je kunt nu stevig drinken en wakker worden zonder een centje pijn. Uitgaan, dansen, feesten en beesten. Soms ga je net iets te ver en heb je meer gedronken dan eigenlijk goed voor je is. Slap in de benen, luidruchtiger dan normaal en een beetje draaierig in je hoofd. Je weet nu al dat het morgen niet makkelijk zal zijn om op te staan.

"De proefpersonen werden na een stevige avond doorzakken gevraagd verschillende anti kater middeltjes te gebruiken om te zien welk middel echt werkzaam was."

KG-2 kwam als enige goed werkende anti kater middel uit de test.

De televisiebeelden liegen niet. Gebruik KG-2 om uw kater te voorkomen, net als de proefpersoon uit Editie-NL.

Kans op een kater?

Niet nodig als je KG-2 hebt gebruikt. KG-2 filtert namelijk de alcohol razendsnel uit je bloed. Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers van KG-2 55% sneller nuchter zijn dan personen die het niet gebruiken.

Anti-kater tip

Neem na inname van alcohol voor de nachtrust 4 a 6 capsules KG-2, KG-2 zorgt er dan voor dat de alcohol afbraak s’nachts wordt bevorderd. Je zult de volgende dag ontwaken alsof je geen alcohol gebruikt hebt.

img/hatethisfeeling.jpg

"KG-2 heeft mij veel geld bespaard. Ik ga altijd met de auto naar mijn werk in Amsterdam en op vrijdag zitten we nog weleens gezellig na. Zonder dat ik er erg in had, had ik een paar wijntjes te veel op en iedereen weet dat rijden en alcohol niet samen gaat en natuurlijk erg dom is, maar ik had de auto zaterdag nodig en ik raakte daardoor lichtelijk in paniek. Mijn collega Jan raadde mij aan om KG-2 uit voorzorg te gebruiken en je zult het niet geloven ik werd aangehouden en blazen, gelukkig niets aan de hand. Of het nou aan KG-2 lag of niet ik ben er blij mee en zorg dat ik altijd een pakje bij me hebt."

Bedankt KG-2, Groeten Nick."